Županijski odbor HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna

Detalji

Adresa: Fatmić bb 72 270 Travnik BiH Kontakt: 030/518-063 zohdzbih.zsb@gmail.com

O nama

HDZ BiH teži biti moderna demokratska narodna stranka, članica europske obitelji pučkih stranaka koja kao vodeća stranka hrvatskog naroda kao jednakopravnog i suverenog u BiH, predstavlja i zastupa svekolike interese hrvatskog naroda u i iz BiH na svim razinama vlasti u BiH, te drugim sferama života i djelovanja.

Misija

HDZ BIH omogućuje hrvatskom čovjeku da se sa svojim neotuđivim pravom, nezaobilaznom individualnošću i društvenom odgovornošću, politički angažira i sudjeluje u političkom i društvenom životu. HDZ BIH omogućuje hrvatskom čovjeku priliku da sudjelujući u političkom životu i u vlasti kroz HDZ kao vodeću stranku hrvatskog naroda u BIH, te lidera među hrvatskim političkim strankama sudjeluje u kreiranju i sukreiranju svoje budućnosti, omogućujući da se izbori/očuva za svoju jednakopravnost i suverenost u BiH.

SLIČAN SADRŽAJ

Sabor ŽSB usvojio Zakon: 1120 branitelja dobit će trajnu novčanu naknadu

Danas je u Travniku, u prostorijama Centra za kulturu općine Travnik, održana 5. izvanredna sjednica Sabora Županije Središnja Bosna. Sjednicom je predsjedao predsjednik Sabora...