“MAJČIN DAN” VRHUNSKA ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ

0
2

ZAJEDNICA ŽENA “KKK” ORGANIZIRALA VRHUNSKU ZABAVU ZA CIJELU OBITELJ U POVODU MAJČINOG DANA

U nedjelju, 8.svibnja Busovljaci su uživali u zabavi za mame, djecu, bake, točnije cijelu obitelji koji je okupio mnoštvo nasmijanih dječjih lica, ali smijeha i suza radosnica nije nedostajalo ni kod mama natjecateljica, kao i kod svih posjetitelja.

Kulturno-sportski i humanitarni događaj za cijelu obitelj u organizaciji članica Zajednice žena “Kraljica Katarina Kosača” HDZ BIH Busovača u suradnji sa ŽO Zajednice žena „KKK“ ŽSB, a za koji su najviše zaslužne predsjednice pomenutih organizacija Ankica Komšić i Suzana Krišto, organiziran je u povodu obilježavanja Majčinog dana, blagdana u čast majčinstva i majki.

Lijepe recitacije i pjesmice o majkama pod nazivom Kako se može štedjeti mama, Ponosna majka,Majka-biće najmilije, Drage ruke, Srce, M kao majka i Moja mama,Mama hvala ti, pripremili su nam učenici i učenice Osnovne škole “Busovača”: Jure Ivanović, Ana Vrhovac, Filip Akrap, Stela Grabovac i Veronika Golub,Ana Ćosić i Gloria Akrap, Lana Petrović,Emanuela Šantić i Mia Šušnja,Klara Čavara, Marinela Majdanđić, Klara Petrović i Lana Krišto, te nas još jednom podsjetili na mame koje u našim životima imaju posebno mjesto.

Mališani, ali i mame s osmijehom na licu, odlučni u želji da pobjede, svoje snage su odmjerili u kuglanju, potezanju konopa, utrci s lopticom u žlici, čovječe, ne ljuti se i poligon igrama, te osvojili zaslužene i vrijedne nagrade. U ovoj obiteljskoj zabavi u ulozi trenera, sudija i natjecatelja odlično su se snašle mame i bake, članice Zajednice žena HDZ BIH Kraljica Katarina Kosača Busovača, a kroz cijelu zabavu u ulozi voditeljice i sportskog komentatora vrhunski posao je obavila nastavnica Marijana Kegelj.

Da svaki trenutak bude zabilježen zaslužni su naši vjerni fotografi Kristina Čavara i Robert Marić. Organizatorice su svim nazočnim majkama dodatno izmamile osmijeh na licu i darovale bijeli karanfil i divne čestitke koje su izradile učiteljice i učenici OŠ “Busovača”. Za sve nazočne trudnice, te majke s troje i više malodobne djece dodijeljene su i financijske potpore s ciljem podsjećanja na nezamjenjivu majčinu ulogu. “Majka zauzima posebno mjesto u životu svakog pojedinca, ali i u društvu, te je njezina uloga nezamjenjiva.

Poštujmo se i volimo svaki dan, činimo mala djela za nemjerljivu ljubav. Uz zahvalu svima koji su dali svoj doprinos u organizaciji i realizaciji ovog divnog događaja u Busovači, posebna zahvala za financijsku potporu ministrici i predsjednici OO HDZ BIH Busovača Mirjani Plavčić. Dvorana ispunjena smijehom i veselih lica, daje nam motiv za nastavak svih naših planiranih aktivnosti., poručuju organizatorice, članice Zajednice žena KKK Busovača.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime