Ministrica Katić u posjeti Županiji Središnja Bosna

0
185

Federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić boravila je u radnoj posjeti Županiji Središnja Bosna. Tom prigodom je ministrica Katić, uz nazočnost direktora JP Ceste FBiH Ljube Pravdića, održala sastanak u Vitezu s predstavnicima vlasti kako sa županijske tako i lokalne razine spomenutog područja.

Domaćin sastanka je bio Boris Marijanović, načelnik Općine Vitez, a sastanku su nazočili i Ilija Nakić, izaslanik u Domu naroda FBiH, Radoje Vidović zastupnik u Saboru RH, Dražen Matišić, predsjedatelj Sabora SBŽ-a, ministri u županijskoj Vladi Mirjana Plavčić, Anto Matić i Bojan Domić, načelnik Novog Travnika Stjepan Dujo i direktor Turističke zajednice Grada Jajca Anto Brtan.

Neke od ključnih tema razgovora su bili razvoj prometne infrastrukture, kako lokalnih tako i regionalnih cesta, održavanje cesta i planovi lokalnih zajednica za unapređenje prometne infrastrukture. Ministrica Katić je istaknula spremnost ministarstva za pružanje podrške lokalnim projektima, kao i nastavku suradnje na dobrobit cijele Županije Središnja Bosna.

(fmpik.gov.ba)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime