U srijedu, 7. srpnja, u Franšiznom centru BiH, u Vitezu, održana je 2. redovita sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Županije Središnja Bosna.

Na sjednici kojom je predsjedao predsjednik Dario Plavčić razgovaralo se o planiranim aktivnostima i radu za 2021. godinu, s naglaskom na političke teme. Razgovarano je i o nedavno održanim unutarstranačkim izborima i rezultatu koji je ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB ostvario.

“Iako nismo uspjeli izboriti poziciju predsjednika Mladeži HDZ BiH, naš Županijski odbor, zahvaljujući kvalitetnom radu i ostvarenim rezultatima u proteklom razdoblju, izuzetno dobro je prepoznat u novom Predsjedništvu Mladeži HDZ BiH. Zamjenik predsjednika u iduće dvije godine bit će predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Kiseljak i dopredsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB Boris Mrnjavac iz Kiseljaka, dopredsjedničko mjesto pripalo je Ani Šindrić, članici ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB, iz Novog Travnika, a mjesto člana Predsjedništva Marinu Novakoviću, donedavnom predsjedniku OO Mladeži HDZ BiH Uskoplje. Uz nadu za dobro funkcioniranje Mladeži HDZ BiH i kvalitetan rad, upućena je i čestitka novom predsjedniku Mladeži HDZ BiH Mati Lončaru.”, zaključeno je na sjednici.

ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB će i dalje, kao najorganiziraniji i najuspješniji županijski odbor u organizaciji Mladeži HDZ BiH, nastaviti raditi na dobrobit svih stanovnika ŽSB, a posebice mladih ljudi i njihovih životnih problema. Druženje nakon sjednice nastavljeno je u ugodnoj atmosferi i razgovoru o aktualnim političkim temama u ŽSB i BiH.