Predsjednik Čović podržao aktivnosti HDZ-a BiH u Fojnici

0
168

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović danas je u Fojnici održao druženje s dužnosnicima HDZ-a BiH u ovoj općini.

Domaćini susreta bili su Branko Stanić, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Fojnica i Vanja Oroz Jukić, predsjedateljica Općinskog vijeća.

Druženju su nazočili i dopredsjednica HDZ-a BiH i predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara i predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović.

Na početku susreta Stanić je upoznao predsjednika Čovića s provedenim unutarstranačkim izbornim procesom, te aktivnostima stranke na području Fojnice. Vanja Oroz Jukić, predsjedateljica Općinskog vijeća Fojnice, predsjednika HDZ BiH upoznala je s radom općinskog zakonodavnog tijela. Oroz Jukić ovom je prilikom naglasila aktivnosti koje dužnosnici HDZ BiH provode da se osigura više sredstava za projekte u većinski hrvatskim naseljima.

Također, govoreno je i o drugim aktivnostima i stanjem u Fojnici te projektima koje planiraju realizirati u suradnji i sa većim razinama vlasti.

Predsjednik Čović naglasio je kako potpora viših razina vlasti kao ni dosad neće izostati, te potaknuo sve da nastave s radom na projektima koji su važni za Hrvate kao i sve žitelje ove srednjobosanske općine, koja, kako je naglašeno, ima brojne razvojne perspektive.

Na kraju druženja nazočni su posjetili Svetište svetog Jakova Markijskog u Deževicama.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime