ZAJEDNICA ŽENA “KKK” ORGANIZIRA “MAJČIN DAN” U BUSOVAČI

0
126

🌸Druge nedjelje u svibnju diljem svijeta obilježava se Majčin dan, blagdan u čast majčinstva i majki.
Stoga članice Zajednice žena “Kraljica Katarina Kosača” HDZ BIH Busovača u suradnji sa ŽO Zajednice žena „KKK“ ŽSB, organiziraju “Majčin dan” u nedjelju, 8.svibnja od 15 sati u Busovači, na športskom igralištu između Srednje i Osnovne škole (a u slučaju kišovitog vremena u dvorani Srednje škole), zabavu za mame, djecu, bake i cijelu obitelji s ciljem podsjećanja na nezamjenjivu majčinu ulogu.
Lijepe recitacije o majkama pripremit će nam učenici Osnovne škole “Busovača”, te nas još jednom podsjetiti na mame koje u našim životima imaju posebno mjesto.
🎳🏆U zabavno-športskom dijelu druženja snage će moći odmjeriti mame, bake i djeca u sljedećim igrama:
1. Kuglanje
2. Potezanje konopa
3. Čovječe, ne ljuti se
4. Trka s lopticom u žlici
5. Poligon (prijenos čunjeva)
🧑‍🦰👩‍🦰Molimo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanjem u navedenim igrama najkasnije do subote do 12 sati na broj 063/697-703 (viber, SMS, poziv), a sve pobjednike očekuju vrijedne nagrade.
➡️Zbog razvrstavanja u kategorije, pri prijavi je potrebno navesti: Ime i prezime sudionika, godinu rođenja i igru u kojoj žele sudjelovati.
🎁🤱Organizatorice su pripremile i brojna iznenađenja za sve nazočne ali prvenstveno za trudnice i za rodilje, stoga dobrodošli na zabavu za cijelu obitelj u čast svih naših majki.
Članice Zajednice žena „KKK“ 👑

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime