Podrška oboljelim i liječenim od karcinoma dojke misija je s kojom je prije 15 godina počela Udruga „Zraka sunca“ u Kiseljaku, koja je dio globalne mreže „Think pink- zajedno smo jedno“.
Trenutačno okupljaju 50-ak članica, koje na različite načine pomažu oboljelima, od osiguranja besplatnih mamografskih pregleda, preko drugih oblika stručne pomoći u liječenju do sasvim običnih, ali oboljelima vrlo važnih i potrebnih razgovora uz kavu.

U znak podrške oboljelim i liječenim od karcinoma dojke, ove nedjelje članice Zajednice žena HDZ BiH iz ŽSB točnije Kiseljaka,Fojnice, Busovače i Kreševa predvođene predsjednicom ŽO ZŽ Suzanom Krišto, sudjelovale su u šetnji za ozdravljenje.
U organizaciji Udruge “Zraka sunca” bila je organizirana i revijalna utruka za najmlađe koji su trčali za ozdravljenje svojih baka, majki, tetki, učiteljica. Brojni volonteri, kreativci i sponzori sa pink obilježjem su se pobrinuli pripremiti okupljenima osvježenje, kolač, ali i zabaviti ih glazbom i plesom. A za zabavni dio višesatnog programa koji se odvijao na Trgu kneza Radoje pobrinuo se Apokalipso band, klapa Dišpet te kiseljačke mažoretkinje.
Početak mjeseca listopada je bio u znaku pink boje, a sve ostale dane u godini članice Zajednice žena pomožu na različite načine.
Također, osim potpore aktivnostima Udruge, pružena je i financijska potpora za oboljele žene na prostoru cijele ŽSB , ali i dogovoren okrugli stol s predstavnicima zdravstvenog sektora na temu ”Dijagnostika i liječenje karcinoma dojke – Izazovi, problemi i rješenje” s ciljem uređenja zakonske regulative, pronalaženja najboljeg načina liječenja i najboljeg ishoda liječenja oboljelih od ove teške i sve prisutnije bolesti.