ŽO HDZ BiH ŽSB: Zahvala biračima iz Središnje Bosne

0
140

Poštovani članovi i simpatizeri HDZ-a BiH u Središnjoj Bosni,

Dragi birači,

Predsjedništvo Županijskog odbora HDZ-a BiH i Provedbeni izborni stožer Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna zahvaljuju svim biračima koji su i ovaj put iskoristili svoje zajamčeno pravo i izašli na Opće izbore u BiH 2022. godine.

Odaslane poruke zajedništva koje smo pokazali dajući potporu zajedničkoj kandidatkinji Hrvatskog narodnog sabora BiH za člana Predsjedništva BiH Borjani Krišto, ogromna podrška u svakom dijelu Središnje Bosne, jako su bitne za nas. Nesumnjivo da je potpora i povjerenje koje ste nam svojim glasovima ukazali najmjerodavniji pokazatelj i rezultat zajedništva, uspješne suradnje i rada naših dužnosnika i članova.

Naš izlazak na izbore i više od 35 tisuća glasova za našu kandidatkinju Borjanu Krišto, kao i svi glasovi za liste HDZ-a BiH i naših partnera, govore da se hrvatski narod u Županiji Središnja Bosna nije predao niti će se predati kada je u pitanju jednakopravnost, opstanak i ostanak Hrvata.

Dobiveni glasova daju nam veliku odgovornost da nastavimo sa započetim projektima, iniciramo i realiziramo brojne nove, a sve s ciljem boljeg života svakog čovjeka u Županiji Središnja Bosna.

Dragi birači, još jednom Vam iskreno hvala na potpori svim kandidatkinjama i kandidatima HDZ-a BiH! Naši predstavnici u budućim zakonodavnim i izvršim tijelima će nastaviti štiti hrvatske nacionalne interese, ali i aktivno doprinositi stvaranju pozitivnije klime na području Županije Središnja Bosna.

Predsjedništvo ŽO HDZ BiH ŽSB

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime